KICHIK YOSHDAGI O‘QUVCHILARNI TA’LIM OLISHGA IJOBIY MOTIVATSIYASINI SHAKLLANTIRISH - Baxronovna, Raximqulova Maxbuba (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada kichik yoshdagi past o‘zlashtiradigan o‘quvchilarni ta’limga qiziqtirish, ularni rivojlantirishda motivatsiya orqali shakllantirishning muhim omillari haqida, past o‘zlashtiruvchi o‘quvchilar bilan ishlashda zamonaviy texnologiyalar haqida fikr yuritilgan.