MASOFAVIY TA’LIM MUHITIDA MALAKA OSHIRISH KURSI TINGLOVCHILRINING IJODKORLIK FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK HUSUSIYATLARI. - Baxodirovna, Xoshimova Feruza (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotasiya: Hozirgi zamon ta’lim jarayoniga ananaviy ta’lim metodlari, tushunchalari qatoriga yangi- yangi ta’limiy metodlar, tushunchalar kirib kelmoqda. Ta’lim jarayoniga raqamlashtirish, mustaqil ta’lim olish, masofadan turib o‘qish imkoniyatlari kirib kelar ekan, ularni pedagoglar malaka oshirish hududiy markazlari faoliyatiga ham tadbiq qilish lozim. Masofaviy ta’lim muhiti malaka oshirish kursi tinglovchilarining ijodkorlik faoliyatini rivojlanishida pedagogik-psixologik hususiyatlariga ta’sir etuvchi bir qancha xarakter hususiyatlarga ega.