KARNO SIKLIGA OID NAMOYISH TAJRIBALARNI VIRTUAL TARZDA O‘TKAZISH USULLARI - To‘ychiyevich, Xoliqov Qurbonboy; Ablakulovich, Sulaymanov Obid; Esirgapovich, Karshiboyev Shavkat (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: maqolada fizikani o‘qitishda virtual namoyish tajribalarni o‘tkazish borasida olib borilgan ishlar natijasi qisqacha bayon qilingan.