FIZIKA FANIDAN TADQIQOTCHILIK FAOLIYATIDA MUHANDISLIK DASTURLARIDAN FOYDALANISH HAQIDA - To‘ychiyevich, Xoliqov Qurbonboy; Abdirashidovich, Duvlayev Komil (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya Mazkur maqolada fizika fanidan o‘quvchilarning sinfdan tashqari o‘quv-tadqiqotchilik faoliyatini rivojlantirish, uni virtual tarzda bajarish yo‘llari va afzalliklari haqida fikr yiritilgan. Ta’limga STEAM texnologiyaning joriy etilishi, o‘quv-tadqiqotchilik faoliyatida zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanish yo‘llari bayon etilgan.