FALSAFIY FANLARNI O‘QITISHDA MEHNAT MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH MASALALARI - Qo‘chqor o‘g‘li , Xo‘jamqulov Adham (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada falsafiy fanlarning ilmiy kashfiyotlarga va jamiyat rivojiga ta’siri ilmiy jihatdan o‘rganilgan. Shuningdek, falsafiy fanlarni o‘qitishda mehnat madaniyati shakllantirishga doir amaliy tavsiyalar berilgan.