ИННОВАЦИОННЫЕ ТЕХНОЛОГИИ В ПРЕПОДАВАНИИ МАТЕМАТИКИ - Матлябовна, , Ханкельдиева Нигора; Тургунбоевич, Хамракулов Хамидулло (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada o‘qitish samaradorligini oshirish, bilim berishning turli usullaridan, bilim olishni rag‘batlantiruvchi va o‘quvchilarni qiziqtira oladigan shaxsga ta’sir qilishning nostandart shakllaridan foydalanish yo‘llari haqida so‘z yuritiladi.