ЎҚИТУВЧИ МАЪНАВИЙ ҚИЁФАСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШГА ДОИР - У, Утанов (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Аннотация:Мазкур мақолада ўқитувчининг маънавий қиёфасини ривожлантириш масалалари тадқиқ этилган. Бундан ташқари ўқитувчининг маънавий қиёфасининг ривожлантиришнинг муҳим таркибий қисмлари батафсил ёритилган.