DARSLARIDA “MUAMMOLI VAZIYAT” METODIDAN FOYDALANISH - Abdulaxatovich , Usanov Sherzod (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotasiya. Maqolada “Muammoli vaziyat” metodidan foydalanishga oid ilmiy-nazariy ma’lumotlar keltirilib, darslarda muammoli vaziyatlardan foydalanishga oid tavsiyalar berilgan.