PEDAGOGLARDA IJODIY QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH - Keldiyarovna , Urakova Shoxida (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Maqolada pedagoglarda ijodiy qobiliyatlarni rivojlantirish, ijodiy, qiziqishlari hamda ehtiyojlari asosida sifatli bilim berish, , ta’lim jarayonining sifat ko‘rsatkichlarini oshirish omili ekanligi yoritilgan.