OILADA BOLALARNI MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYALASH - Xalmuradovich , Tuxtayev Olimjon (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oilada bolalarni ma’naviy-axloqiy tarbiyalashning mazmun mohiyati, shakl va metodlari bayon qilingan. Oilada bolalarni ma’naviy-axloqiy tarbiyalashning pedagogik shartlari tahlil qilingan. oilada bolalarni ma’naviy-axloqiy tarbiyalashga oid metodik tavsiyalar berilgan.