PEDAGOGIK MULOQOTNING OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI, FUNKSIYALARI HAMDA MULOQOT VOSITALARI - Sheraliyevna , Tursunova Dilafro‘z (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola pedagog uchun muhim xususiyatlar biri hisoblanadigan muloqot va munosabatlarga qaratilgan bo‘lib, barcha pedagog xodimlarga mo‘ljallangan.