MAKTABGACHA VA MAKTAB TA’LIMI TIZIMIDA INKLYUZIV TA’LIM - To‘rayev, R. (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Inklyuziv ta’limni tashkil etish insonparvarlik, umuminsoniy qadriyatlar, bag‘rikenglik, oshkoralik tamoyillariga asosan amalga oshiriladi.