INFOGRAFIKA VA UNING TAʼLIMDAGI O‘RNI - Ulashovich , To‘g‘izboyev Faxriddin (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Maqola o‘qituvchining uslubiy materiallarini tayyorlashda infografikadan foydalanish va ahamiyatiga bag‘ishlangan. Infografikaning illyustrativ tipik misollari ko‘rib chiqiladi. Mavjud texnologiya taklif etiladi.