MUSIQA VA SAN’AT MAKTABLARIDA O‘QUVCHILARINI AXLOQIY-ESTETIK TARBIYALASHNING NAZARIY JIHATLARI - Erkinjonovich , Tadjiyev Abbos (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotasiya. Musiqa va san’at maktablari o‘quvchilarning axloqiy his-tuyg‘ularni milliy-musiqiy ohanglar va kuylar orqali yanada mukammalroq singdirib borish katta ahamiyatga ega. Chunki musiqa va san’at maktablarida o‘quvchilarning ichki va tashqi dunyosining go‘zal bo‘lishi, milliy musiqiy tarbiya ishlarining nechog‘lik to‘g‘ri hal etilayotganligiga bog‘liqdir.