LOYIHAGA ASOSLANGAN TA’LIMNING (PBL) ASOSIY KOMPONENTLARI - Raimqul qizi , Suvanova Kamola (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Аnnotatsiya: Maqolada o‘quv jarayonlarida loyihaga asoslangan ta’lim asosiy komponentlari, (PBL)ni sinf jarayonida qo‘llash, va ularni ta’limdagi ahamiyati hususida fikr yuritilgan. PBL- o‘quvchilarga reja, g‘oyalarni amalda o‘rganish imkonini beradi. Loyihaga asoslangan ta’lim o‘quvchilarga 21-asr ko‘nikmalari,tanqidiy fikrlash,jamoa bo‘lib ishlash,kreativ fikrlash, muloqotga kirisha olishlari xayot bilan bog‘lay olishlari muhim jihatlari yoritilgan.