ПСИХОЛОГИЯДА АФФИЛИАЦИЯ МОТИВИ МУАММОСИНИНГ ЎРГАНИЛИШИ. - Мурадуллаевна , Шониязова Ирода (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Аннотация Ушбу мақолада психологияда аффилиация мотиви муаммосининг ўрганилиши хақида сўз юритилган. Аффилиация мотивацияси талабани ўқув фаолияти давомида ақлий, англанилган мулоқот жараёнига ўтишга ундайди, талабалар гуруҳида шахслараро муносабатларни яхшилаб, гуруҳий жипсликни таъминлайди.