O‘ZBEK TILI DARSLARIDA MUAMMOLI O‘QITISHNING QO‘LLANISHI - Nigora, Shanazarova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Maqolaning asosiy mavzusi umumiy o‘rta ta`lim maktablarida o‘zbek tili darslarida muammoli o‘qitishning qoll`nishi va bunda o‘qituvchi e`tibor berishi zarur bo‘lgan jihatlarni yoritishdan iborat. Xususan, mavzuni o‘tishda qo‘llash mumkin bo‘lgan samarili usullarga to‘xtab o‘tilgan.