“INKLYUZIV TA’LIMNI RIVOJLANTIRISH.” - Sanaqulova, G.; Kushanova, D. (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada erta yoshdagi bolalarni parvarish qilish va ta’limning muqobil va innovatsion modellari yoritilgan.