BUXORO VA QORAKO‘L VOHASI AGROLANDSHAFTLARINING EKOLOGIK HOLATI - Kadirovich, Samyayev Anvar (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotasiya. Maqolada Buxoro va Qorako‘l vohalari agrolandshaftlari, ularning inson omili ta’sirida o‘zgarishi, ifloslanishi, tuproqlarning sho‘rlanishi, hamda ularning ekologik holati to‘g‘risida ma’lumot berilgan.