AQLIY VA JISMONIY RIVOJLANISHIDA MUAMMOLARI BO‘LGAN INSONLAR VA SOG‘LOMINSONLAR A’LOQASI - Xomidovna, Raimova Nigora (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola ruhiy va jismoniy imkoniyati cheklangan o‘quvchilarga mo‘ljallangan muassalalar tarbiyachilari, o‘qituvchilari hamda ularning ota-onalariga mo‘ljallangan. Muassasalarda tarbiyalanuvchilarning darsdan tashqari mashg‘ulotlarini to‘g‘riva natijador tashkil etishga va ularning ijtimoiylashuviga qaratilgan.