BOSHLANG‘ICH TA’LIM FANI TINGLOVCHILARINING KOMPETENTLIK DARAJASINI RIVOJLANTIRISH - Tolipovna , Rabbonayeva Dildora (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada malaka oshirish kurslarida tinglovchilarning kompetentlik darajasini rivojlantirish masalalari haqida fikr yuritilgan.