MATEMATIKA DARSLARIDA TADQIQOTLARGA ASOSLANGAN TA’LIM - Kudratova , A.; Jozilov, S. (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatasiya. Maqolada matematika darslarida tadqiqotchilik ko‘nikmalarini shakllantirishning ahamiyati qaralgan. Modellar bilan ishlash, bir turdan ikkinchisiga o‘tish o‘quvchilarda fanga bo‘lgan qiziqishini ortishi va shakllarning xossalarini anglashiga xizmat qiladi.