O‘QITUVCHILARDA O‘QUVCHILARNI O‘QUV STRATEGIYALARIGA (LEARNING STRATEGIES) O‘RGATISH KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Kurakboyevna , Pulatova Muattar (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada zamonaviy ta’lim shakllari miqyosiga kiruvchi o‘quv startegiyalari, pedagoglarning o‘quvchilarga sifatli bilim olishida ko‘makchilik kompitensiyasi, o‘quvchi o‘z ustida mustaqil ishlay olish ko‘nikmlarini rivojlantirishda pedagoglarning roli, o‘qituvchilar o‘zlarida yangi yondoshuvlarni shakllantira olishi va mavjud ko‘nikmlarini rivojlantirish masalalari yuzasidan fikrlar bayon etilgan.