БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРДА КАСБИЙ БИЛИМЛАРНИ КОГНИТИВ ҚАБУЛ ҚИЛИШ КОМПЕТЕНЦИЯСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШГА ЙЎНАЛТИРИЛГАН ТАЖРИБА-СИНОВ ИШЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ МЕТОДИКАСИ. - Охунова , Дилноза Қаххоржоновна (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
АННОТАЦИЯ Ушбу мақолада бўлажак ўқитувчиларнинг касбий билимларини когнитив фаоллик асосида ўзлаштириш компетенсиялари ва уларнинг ўрни, аҳамияти очиб берилган.