SINF RAHBARINING O‘QUVCHILAR JAMOASIDA ISHLASH KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHDA UZLUKSIZ KASBIY RIVOJLANTIRISHNING AHAMIYATI - Jamilovna , Nurmanova Dilfuza (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsita: Umumiy o‘rta ta’limda sinf rahbarlarining sinf jamoasi bilan ishlash kompetentligini oshirish maqsadida uzluksiz kasbiy rivojlantirish jarayonida qisqa muddatli kurslarni tashkil qilish orqali sinf rahbarlariga amaliy metodik tavsiyalar beriladi.