FONOGRAFIK VOSITALAR - TALAFFUZ VA BAYON MUVOFIQLIGINI TA’MINLOVCHI VOSITA - Ismailovich, Nurmanov Furqat (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Tezisda badiiy matnda alliteratsiya (undoshlar takrori), assonans (unlilar takrori), geminatsiya (undoshlarni qavatlash) kabi fonografik vositalar va ularning matn mazmuni, estetik xususiyatlarini, ohangdorligini oshirishdagi ahamiyati tahlil etilgan.