GEOGRAFIYA FANLARINI O‘QITISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI. - Nazarov, X.T.; Yusupova, K.U. (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Respublikamiz prezidenti Sh. Mirziyoyev – ta’lim tizimiga etibor qaratilishi maktabgacha, maktab va oliy ta’lim tizimini yanada takomillashtirish, dars jarayonlarida yangi pedagogik texnalogiyalarni jalb etgan holda dars samaradorligini oshirish o‘qituvchilarni yangi ta’lim metodlardan foydalanishga bog‘liqligini takidlab o‘tganlar