KOGNITIV JARAYONLARNI BOSHQARISHDA O‘SMIRLAR PSIXOLOGIYASINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - M.SH. , Mustafayeva (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada kognitiv jarayonlar va ularni boshqarishda o‘smirlar psixologiyasining o‘ziga xos xususiyatlari ilmiy-nazariy tadqiq qilingan. Shuningdek , taraqqiy etayotgan jamiyatda mustahkam psixologik immunitet hosil qilishda kognitiv jarayonlarning o‘rni va bu borada o‘smirlarning psixologik pozitsiyalari tahlil qilingan.