ИНКЛЮЗИВ ТАЪЛИМДАГИ ЎҚУВЧИЛАРГА МАТЕМАТИК ТАСАВВУРЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - ЭШБАЕВНА, МУСАЕВА МУҲАББАТ (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Маълумки, ҳозирги кунда ҳар қандай давлатнинг ривожланганлиги алоҳида таълим эҳтиёжлари бўлган болаларга эътибор ва улар учун инклюзив таълимни ташкил этиш сифати билан баҳоланмоқда.