OLIY TAʼLIM MUASSASALARIDA INNOVATSION FAOLIYATNI RIVOJLANTIRISHNING XORIJ TAJRIBASI - Murodovich Murodov Аlisher (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada oliy taʼlim xizmatlari tizimini innovatsion rivojlanishining ijtimoiy-iqtisodiy ahamiyati, ushbu sohada samaradorlikni oshirish bo‘yicha xalqaro tajribalardan keng ko‘lamda foydalanish, taʼlim xizmatlari bozorining konyunkturasi o‘zgarishi hamda oliy taʼlim muassasalarining malakali ilmiy salohiyatga ega bo‘lgan kadrlar bilan taʼminlash yuzasidan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.