INKLYUZIV TA‘LIMDAGI ISLOHOTLAR - qizi, Eshpo?latova Odina Ulug?bek; Otamurodovna, Miyliyeva Gavhar; o?g?l, Madatov Ilhom Yusup (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada yurtimiz ta?lim tizimidagi islohotlar va ularning ahamiyati, inklyuziv ta?limni yuksaltirish masalalari, 2020-2025 yillarda xalq ta?limi tizimida inklyuziv ta?limni rivojlantirish konsepsiyasining pedagogik mohiyati tahlil qilingan.