BOLALAR ONGIDAGI SENSOR O‘ZGARISHLARNI TO‘G‘RI SHAKLLANTIRISHDA MAKTABGACHA TA’LIM VA BOSHLANG‘ICH SINFLAR INTEGRATSIYASI - Baxridinovich , Muranov Samandar; Kaxramonovna, Narziyeva Kumush (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada uzluksiz ta’lim tizimida, jumladan, maktabgacha ta’lim va boshlang‘ich ta’limda sifatli va samarali ta’lim va tarbiya ishlarini tashkil qilish uchun bolalarning sensor (sezgilarga bog‘liq) ongli, yosh va o‘ziga xos jismoniy, jinsiy va aqliy xususiyatlarni xisobga olish yo‘llari, usullari ta’riflanadi. Undan o‘qituvchilar, tarbiyachilar, rahbarlar, ota-onalar va o‘quvchilar foydalanishlari mumkin.