RESPUBLIKAMIZDA “NURLI MASKAN” TIZIMLARINI SHAKLLANTIRISH, ALOHIDA TA’LIM EHTIYOJLARI BO‘LGAN O‘QUVCHILARNI O‘QITISHNING YANGICHA USULLARI - Jasur , Maxmudov (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Nurli maskan” tizimlarini shakllantirish, alohida ta’lim ehtiyojlari bo‘lgan o‘quvchilarni o‘qitishning yangicha usullari haqida fikr yuritilgan.