BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARIDA INNOVATSION KOMPETENTLIK SHAKLLANTIRISH METODLARI. - Valijonovna , Mamajonova Mastura; Obidovna , Musurmonqulova Feruza (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarning innovatsion kompetentligini shakllantirish dolzarb pedagogik muammo ekanligi asoslangan hamda bo‘lajak o‘qituvchilarda innovatsion kompetentlikni shakllantirishning samarali shakl, metodlaridan foydalanish imkoniyatlari va usullari ochib berilgan.