MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARIDA TARBIYALANUVCHILARNI ILG‘OR TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA TARBIYALASH MUHIM VAZIFALARDAN BIRIDIR - Shahlo, Mahmadiyorova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Mamlakatimizning muhim bo‘g‘ini bu oila, oilalar qanchalik tinch va totuv bo‘lsa, davlat tinch va barqaror ravnaq topishi mumkin. Shu jihatdan, oila qo‘rg‘onining mustahkamligi va unda ma’naviy jihatlarining shakllanishi hamda amalga oshirilishi muhim ahamiyatga ega. Binobarin oila deb atalmish muqaddas makonda farzandlar kamolga yetadi, ulg‘ayadi.