O‘QITUVChINING KASBIY HAMKORLIGI - Abriyevna , Karshiyeva Dilafruz (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘qituvchining kasbni tanlash, ayniqsa, qiziqish va qobiliyatga mos kasbni tanlash atrofdagilar ko‘zi o‘ngida o‘zini ifoda yetishni va hayotda o‘z o‘rni topishh haqida tuxtalgan.