RAQAMLASHTIRISH SHAROITIDA O‘QITUVCHILARNING MEDIAKOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH DOLZARB MASALA SIFATIDA - Kadirov , T.B. (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bugungi kunda zamon talabi hisoblangan raqamli texnologiyalar, raqamli ta’lim, raqamlashtirish sharoitida o‘qituvchilarning mediakompetentligini rivojlantirish masalalariga e’tibor qaratilgan.