BOSHLANG‘ICH TA’LIM TARBIYA DARSLARINI O‘QUVCHI SHAXSIGA YO‘NALTIRILGAN TA’LIM ASOSIDA TASHKIL ETISH - Jamurodovna , Jurayeva Dilafruz (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: mazkur maqolada boshlang‘ich ta’lim Tarbiya darslarini o‘quvchi shaxsiga yo‘naltirilgan ta’lim asosida tashkil etishning o‘ziga xos jihatlari bayon etilgan. O‘quvchida kognitiv hamda kommunikativ ko‘nikmalarni shakllantirishda mavzular kesimida darslarni noan’anaviy tarzda o‘tish shakllari misol keltirilgan.