ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ ПРОГНОСТИК КОМПЕТЕНТЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА АХБОРОТЛАРНИНГ ЎРНИ - Шералиевна, Икрамова Муниса (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Маълумки, ўқитувчилар фаолият самарадорлиги ва муваффақияти уларнинг касбий тайёргарлиги, малакага эгалик даражаси, зиммасидаги вазифаларни бажаришга нисбатан ижодий ёндашиши ҳамда ўз устида қунт ва изчиллик билан ишлаши асосида таъминланади