ШАХСГА ЙЎНАЛТИРИЛГАН ЎҚИТИШ (PEOPLE-BASED LEARNING) БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ КОГНИТИВ ИМКОНИЯТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ОМИЛИ СИФАТИДА - Холбоевна, Ибрагимова Феруза (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
угунги кунда таълим инсон фаолиятининг барча соҳаларига янги технологияларни жорий этиш, рақобатбардошлиликни ошириш, турмуш даражасини кўтаришнинг муҳим шартига айланиб бормоқда.