BOLALAR SPORTINI RIVOJLANTIRISHNI MUAMMOLLARI VA ECHIMLARI - Axmadovich, Hotamov Mumin; Raxmonovich, Xaydarov Muhammad (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Maqolada sporchilar faoliyati davomida xilma-xil jismoniy va ruhiy to‘siqlarga duch kelishi natijasida hamda ularning shu to‘siqlarni har safar yengib o‘tish jarayonlarida ahloqiy va irodaviy sifatlarining tarbiyalanib va mustahkamlanib borishi tahlil qilingan.