UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA JISMONIY TARBIYA DARSLARINI TASHKIL QILISH MASALALARI - Axmadovich , Hotamov Mumin; Nuriddinovich, Tuxtapulatov Shahobiddin (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Maqolada ta’lim-tarbiya jarayonida jismoniy tarbiya o‘qituvchilari jismoniy tarbiya darslarida o‘quvchilar faoliyatini tashkillashtirishda ilg‘or pedagogik texnlogiyalarni qo‘llash masalalari o‘rganilgan.