O‘QUVCHI YOSHLARNI JISMONIY RIVOJLANISHI VA TAYYORGARLIK DARAJASINI ANIQLASH YO‘LLARI - Axmadovich , Hotamov Mumin; Bahriddin qizi , Ergasheva Madina (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Maqolada o‘quvchi yoshlarni jismoniy tayyorgarligi va jismoniy rivojlanishining mavjud monitoring tizimi samarali boshqaruv darajasini aniqlash yo‘llari o‘rganilgan.