OILADAGI NOSOG‘LOM MUHITNI BOLA PSIXOLOGIYASIGA TA’SIRI - Niyatqobilovich, G‘oziyev Xurshid (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bizni hozirgi jamiyatdagi nosog‘lom oila turlari va ularni yuzaga kelish sabablari nosog‘lom oilalarda tarbiya topayotgan bolalarni kelajagi, farzandlarning jismonan va ruhan sog‘lom voyaga yetishlari, bunday oilalarda tarbiya topayotgan bolalarda salbiy xulq-atvorni shakllanishi va uni olidini olish bo‘yicha fikr bildirilgan.