P5BL VOSITASIDA O‘QITUVCHILARDA KOGNITIV JARAYONLARNI FAOLLASHTIRISHNING ILMIY-METODIK TALQINI - Fayzullayeva , Gulchexra Sharipboyevna (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Hozirda o‘quv amaliyotiga kirib kelayotgan bilishga asoslangan xorijiy ilg‘or tajribalar ta’lim ishtirokchilarida kognitiv jarayonlarni faollashtirishga, ta’lim samaradorligini ta’minlashga, uning bosqichma-bosqich integratsiyalashuviga xizmat qilishi bilan alohida ahamiyat kasb etmoqda. Ushbu maqolada P5BL zamonaviy yondashuvining o‘ziga xosliklari hamda mazmun- mohiyati yoritilgan.