TEXNOLOGIYA FANI O‘QITUVCHISI FAOLIYATINING O‘ZIGA XOSLIGI - Boshmanovich , Doniyev Bahodir (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Аnnotasiya Texnologiya ta’limi o‘qituvchisi faoliyatining o‘ziga xosligi hamda texnologiya ta’limini tashkil etish va uning jamiyat rivojlanishida tutgan o‘rni haqida.