MAKTABGACHA TA‘LIM TASHKILOTLARIDA BOLALARNING BO‘SH VAQTINI MAZMUNLI TASHKIL ETISH MUHUM VAZIFA SIFATIDA - Kaxramonovna , Djumanova Hilola (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
O‘zbekiston Respublikasi Prezidenti Shavkat Mirziyoyevning 2019 yil 8- maydagi PQ-4312 sonli qarori. O‘zbekiston Respublikasi Maktabgacha ta’lim tizimini 2030 yilgacha rivojlantirish konsepsiyasi.