MUAMMOLARNING DIVERGENT VA KONVERGENT YECHIMLARI IZLASH USTIDA ISHLASH O‘QITUVCHILAR MALAKASINI OSHIRISHNING MUHIM OMILI SIFATIDA - Ziyatovich, Davronov Pirnazar; Sunnatovich, Umarov Sanjar (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada muammoni hal etishning divergent va konvergent darajalari haqida tushunchalar bayon etilgan.