BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA XALQARO BAHOLASH DASTURLARINING AHAMIYATI - Xudoyberdiyevna , Ahmedova Dildora (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablari boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini PIRLS xalqaro baholash tizimiga tayyorlash masalalari haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek bu borada amalga oshirilishi kerak bo‘lgan ishlar ham ko‘rsatib o‘tilgan.