ZAMONAVIY TA’LIM METODLARIDAN MASHG‘ULOTLAR DAVOMIDA FOYDALANISH - Baxodirovna, Abdumalikova Zarnigor (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
ANNOTATSIYA. Ushbu maqolada “Ta’limning metodlari va vositalari” xususida so‘z yuritilib, metodlarning amaliy ahamiyati, turlari, qo‘llanish usullari va vositalari haqida ma’lumotlar berilgan. Metodlarning amaliy ahamiyati atroflicha muhokama qilingan.